Meniu
Cos de cumparaturi

Servicii


Vânzare din showroom

Vă așteptam la Casa Bateriei pentru a alege bateria potrivită pentru aplicația care vă interesează. Aici puteți găsi o gamă diversificată de acumulatori de la mai mulți producători renumiți (Banner, Bosch, Caranda, Exide, Rombat, Varta, Yuasa), fie că sunteți interesați de baterii auto, moto , staționare sau alte tipuri.
Avem oameni profesioniști și pregătiți, care vă pot consilia în vederea alegerii bateriei optime pentru aplicația dumneavoastră.
Punem accent pe identificarea nevoilor clienților noștri și facem tot posibilul pentru a avea clienți foarte mulțumiți.


Livrare oriunde în Romania

Comenzile sunt livrate doar pe teritoriul României pentru o taxă calculată în funcție de greutatea coletului, prin intermediul companiei de curierat NemoExpress.


Montaj

La Casa Bateriei beneficiati de asistență în ceea ce privește alegerea acumulatorului și montajul acestuia. De asemenea, verificarea incărcării conform certificatului de garanție se realizează în mod gratuit pentru toate bateriile achiziționate de la Casa Bateriei.


Service

Dispunem de spațiu cât și de aparatura profesională în vederea asigurării unui service rapid pentru orice baterie.
Pe toata durata garanției bateriei d-voastre vă oferim servicii gratuite de verificare si diagnosticare. Recomandăm verificarea sistemului de încărcare al mașinii o dată la 12 luni.

Recuperarea deșeurilor

Conform legii (HG 1132 din 2008), fiecare persoană care achiziționează o baterie nouă trebuie să ofere vechiul acumulator în schimb, sau să plăteasca o taxă de 10% din prețul bateriei cumpărate pentru "Depozitul de Mediu". Astfel pretul afișat este pentru cazul în care clientul oferă vechea baterie la schimb. Suma poate fi recuperată în termen de 30 de zile, de la data cumpărarii noii baterii, dacă ne returnați bateria veche/uzată, pe baza chitanței emise. În caz contrar, aceasta taxă, intră intr-un fond special, pentru mediu.